A C T U A L I T Y – Je cunt je ook verstappe op de hij/ zij…

Vroegherrrr hadden wij eh een geldkistje, wat wij toen al de Paydoos noemden, kom maar kijken, als je de komma op de juiste plek zet!
Je hebt naakt tuurlijk momenten dat je je cunt verstappen als er geen on-afhangkelijk zonderzoek kan misplaats hebben. Als alleen Peeter r r Air de Freeze op eens geen Pers is! Pers sis stent als hij is, zou ik blij zijn, dat ik er niet bij mag-mocht zijn !
Ik had al lang mijn Pers secreetditatie op de grote Hei achter-ge-laten! Ik heb er ook geen goed woord-moord voor over !
Laat die zaak nou eens rusten na 2 0 jaar! De communiezéérende Vaatstraten weten het nu wel zo wel !

Ander Nieuws : “The Answer is Blowen in the Wind! Blowen is slecht voor je Hard-en communicerende vaten! Maar dat zei ik al, zojuist toch? In de Zeck-eh Sexties e n d Zeffenties was dat voor een hele géé-ne verraadties een mindblower! Maar ik heb te veel ellende van ‘om-me-heen’gezien ! En hoe het Bangkztel stond bij Mien- langs het tuin-pad van mijn Vader. Dat was vaak een Vader-lating en de smoking-king Gun!
End sindsKuifje Dramameryking Style is The Gun-factor niet meer weg te schieten! Nu moet ik op-schietten, als ik mijzelf in de spieghel voor open doel af vraag waar ik voor moet opschieten?. Ik heb nog staids mijn Oh Way Jaar kaart! Om er eens op uit te trekken! Boven de dertig graden van Het Geneer-akkoord !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>