A C T U A L I T Y – Hou je aan je woord voor je Modder urs vermpoordt

Colére wat een hitte weer, zeg dat wel meneer.Dat betekent dat we massaal op de Fles gaan! En décrimibanaliserend wordt dat a.s. Zondag een grote ‘Flessen-trekkerij!’

Nou weet ik wel dat ik een schijngheiligge Past-hoor bèn! Maar hoe komen ze überhaupt aan mijn geheimgheiligge adres, van van mijn geheimen biechtniechttenstoel !

Dat is wel een ‘Kruis-teken a d wand! Schijngheijligger kan het niet! En dan het op biechten op zaadterdag-middag ‘van’,dat je een dropje had gestolen,en dat die kapelaan van snexujuwéle Misbruik als Drop-lul werd beschouwt! En Mis-dien-aars niet te-rècht on-terecht kaars-recht over eind bleef staan!

Stikstof tot gesprek nu állerhande-schande aan dek het Dramazône-gebied in de hens staat! Daar heb ik ‘schoon-genoeg’van!

En verzint-ter-klaast is op en in het Beghinnenhof symbiolisch met het uitdelen van koffie-bonnen uit eigen doos begonnen! En de Meid-er-op of er onder geeft allen maar gedonder! En daar weet meerder-minderjarig Andruw als kind van de rekening, alles van!

Oh wat verlang ik naar dat liedje van : “Meisjes van dertien! Je moest eens Bamietoeënd weten, dat dat allemaal niet meer kan! Het aanraken van je eigen Uitroepteken aan de wand, heb je al meer aangerand, dan bewezen on-en-canonschil van vlézùh, van een overhitte 16-jarige Puber alles!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>