A C T U A L I T Y – Hersen-cellen tekort is nu na Epstein wel verdwenen!

Hersen-cellen tekort is nu na Epstein wel verdwenen!Maar wel stom dat zijn Borgsom is verdenen? En zonder meisjes van 1 7 jaar, is ie met wurg-sex met de noorderzon verdwenen! Vast B-cel gebruikt want het liep geschmierd!

Hij is vast bij St. Andrews op Aúdiëntie geweest! Of bij een Aarsbisschop onder je kont kon je krijgen! Mís-dien-aars niet! Maar ja, met 520 Miljoen? Tja, vermiljoen, vraag dat maar aan Rembrandt..en al die andere Dramateurs, die kleurrijk geld konden wit-wassen! Dat is pas Blind-F*ck you! Maar gewoon de boel naaien om geldelijk gewin?

Hoezo geld stinkt niet? Maar als je je laat gelden met en bij Girls, have dan no Fun! En ik denk nog steeds dat het met voor-be-dachte verraden van de bewaking is geënsceneerd! Nu komen alle verhalen over de bewaking in beeld!

Oh, wat zeg ik nu: “in beeld”, ja want het spreekt naakttuurlijk wel tot de verbeelding, en zéker Me en Bah-mie-too! Van hogerhand hoor ik in de wandelgangen van het B-cellencomplex : “Inrukken en wegwézùh!!” Silence is Golden van the Turtles hoor ik nu in mijn Brain zingen.. Na-latenschap: 5 0 Miljoen Cashtublieft in zijn House for sale!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>