A C T U A L I T Y – Good Morning This is B B C in O N E H O P E….

H E L Lay – Loei jah jah ja, zeurpraais Sir-prise! The Blonde on Blonde sings his own Dylan song “Blood on Blood!” Oh my God: Wie the people wil Fight the Brack-shits on the Bietjes, eh sorrr y y y Beaches, we wil fight them on too the e n d of Bah-Mie-too! We wil Hack them from early by the Sun-set-boulevard! Boo Boo Boulevard of Brokenen dreams The Clitoris of Boaris John’s Son of a Bits and Beaches! Helleeloei jah jah ! Roel Roel Brittania Brittania Rules The Waves! Order Ordre Ordinairy-spoken I do see some Bears on the parlement! And finally its clear My Lord Lady The Queer and the Queen are dismissed, so that E N G – land no more X-xists! Land of Dope eh Dhope end gorry! England doesn’t Sexist any more!Oh, what verlang ik naar Hel Gore!! Naar een Koordel roos. Cause A Rose is a Rose, with spikes e n d a Bloodnose voor The Demock crazy !

Het kan mij eigghuluck allemaal gestolen worden, en ik ben niet de vhoorzitter van het Zomer-rapport met de Flamke-Halsmaanse- verklaring, dat het ernstiger dan niet gemeends-telijk over komt! Ik zie nog de man met de Plastick Tas en de Hoofd en-bijzaak, op zoek naar De Deja Vu en de Hoofdingang. Het Rapport ‘van’gaat onmiddellijk naar de Prullebakiaanse af-en strafgang!De Halszakema ma maanse Mam Ma Mia: Er wordt aan gewerkt om het voor het eind van het jaar het in de verdonkeremaandse la la La la la te krijgen, zodat on Rapport apport De Herderiaanse Wolven kraaien als nooit van te voren het wordt opgeheldert!! De ‘Slinkse-E-pathiek verkraait de Zeemantiek van : “Geen Paniek!”Man/Vrouw over bord!” En zo is het!De Crimibanaliteit is er ook altijd net als Flamke Vhalsema ma Mia, altijd net zoals de Krimininairiteit altijd geweest !

En de Gemeente-Amsterdam heeft dus echt Grof Boter op hun Hoofd! Rond Victoria Hotel en die smalle straatjes waar bewakers staan, wordt grof geld verdiend aan Drugs! Dus laat me niet lachen , want ‘ze’hebben allemaal Drugs boter op hun hoofd en in de Contrainers! Hozo, Amsterdam Drugsstad?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>