A C T U A L I T Y – G E O F F R E E A T L A S T ?

Geofrey at last?

Hallo, na-akt een goed verlopen’Fuckantie’, ben ik – eh sorry Hemel of Hel terug gekeerd op de Aarde. Nou dan weet je het wel ! Wat nou jammer is, want ik kan of kon niet zo goed aarden in the Gfangenis, nou wie wel?

Naar het schijnt ben ik nu Geofree-aan s’, aan de bedelstaf gegaan, en heb ik geen schone Lakens meer dan dat de underaged of curls bjoetievoel hair are desperate to sue you! Dis is Staincoal Minglies, vrij vertaald!

Zelfs van-onder-getekende onderbraked zijn Vacancy ! En heeft of beter gezegd had niet door dat ie zichzelf in het geld verdronk! En je assistente Maxwel, jij niet ‘Band on the run is’. En een doek-tissue voor het bloeden, zullen we het al hélul-maal maar niet over hebben!

Natuurlijk hebben anderen je télévieszionail op-gehangen. “Jij kan het nooit meer na-vertellen in Het Univer-sum cum cuïs, laat staan in Hielversumcumcuïs! Hoef niet te vertellen dat het ‘vonselbt king!’ Daar hoef je niet over na te denken.. Dat is misschien maar goed ook! Max-wel Edward niet, en the girls kopen Vergeet-me-niet ! jes, met heel veel verdriet en pijn!

Laat dat een hele goede ‘Less is not more’ zijn. Maar oh, wat zullen er nu vele stille getuigen om het hardst het uit scvhreeuwen! : “Free at last free at last! Politicks: “Ik vermijdt het als the Passed away !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>