A C T U A L I T Y – en een luguber schau-spel op de H E I D E

Een prachtig Schouwspel zal het vandaag niet worden, denk ik! En de P R-de Freeze, hoeven ze er ook niet voor thuis te laten! Want De Wett van Made en Perzen maten onder de norm van Justiettionele beperkingen, is het aan-schouwen ook niet waard! Wel de prachtige onschuld van de Paarse Heide!

Maar de Auders van Nick vers-tappen en de gruwlijke herinneringen, doen wij via Au-di geen maydedelingen. Dus de ‘verdachte en de auders zijn ook daar? En als je buiten het terrein ‘van’ een N O S-regiewagen ziet staan, of van de commerciélen, weet je dat P R Pie are the Freeze er ook is ! En eigenlijk wil ik hélulmaal er niets van weten!

En nu iets van gehele ander orde!one-ordre of niet : “Man bijt Hond die je er bent – is terug!” En ik vond het niks, niks tegen dat programma, want het is voor ons hè!? Zie je een man en een vrouw van twee bij tweee vierkante taart tent –meter!

Waarvan je denkt : “Jezus…, en een Vrouw die een Tieja moeder Maria heeft gehad, en rustig door housed, zodat het huis te klein is! Dat niveau dus. En ja, dat weten we nu wel! En om al die mensen die acht jaar on-beroemd waren, nu bij de ziekenboeg te zie bungelen en bengelen? Vroe g g g h e r keek ik best vaak, maar deze ronde kijk ik vaak nooit, denk ik, en heb mijn huis bel buiten werking en beperking gezet!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – en een luguber schau-spel op de H E I D E

  1. kom niet aan lezen toe, maar voor jou maak ik een uitzondering

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>