A C T UA L I T Y -Amsterdam is de veiligste Plek,als je die niet bezoekt!

‘Kan mij gestolen worden, hoor je steeds vaker!’ Ik zou dat maar niet te vaak zeggen! Want ik hoorde zo juist dat Néé-der-landt staids vaker in een andere Porte-monnaie verdwijnt! Amsterdam staat boven aan in het rijtje gestolen Credit Cards! En Barcelonela op nummer twee!

Nou weet ik nog wel een paar andere voorbeelden die mij gestolen kunnen worden! De eerste Flauwlijke Burgemeesterès is less! Die zouden ze bij the ‘Less is more moeten houden!’ En de Dames voor en achter de schermen en ramen, die moeten blijven om de boel bij elkaar te houden!

Vervolgens kunnen mij die Dames-adem-benepend-houden! En Naaiem Emsterdamned en Gaaiem moeten blijven! En wie ook moet blijven, is dat Gaies aan de overkant van de grote Plas!De Vriendjes-politiek waar ik niet bij was!En de Spacey cake op de week, waar bij the evidence zo lèk als een manje aandelen was!

Het kan mij allemaal gestolen worden!

Laten wij nou eens een week alles op zijn beloop naar De Vierdaagse! Dan zie je een verbroedering, i.p.v verloedering! En wie niet op de blaren wil zitten, moet met zichzelf aan de Whaal!

Verder kan als ik inde spieghel kijk mij vanzelf ook gestolen worden. Want de waarde van jezelf, is onbetaalbaar! En omdat ik nooit op vacantie ga, kan mij de Chip whip-creditcard – ook niet bestolen worden! “Schat waar heb jij mijn Credit card gelaten?” “Nee hè , niet weer…..”

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>