A C T U A L I T Y – Mark my W E U R S T end Rutte – up !!

Senk yoe Missterlijke Play-zie Boy e n d Vrees-zie dent!

Welcome Mark my weurst, e n d R U T T E – U P ass wie zee Admiralbiblicall! You’re ancestors end sisters are all made in Germ-end spermany! So you ken stee!

E N D for the rest No-Rex-T-Rex, or Erextion end Tea–Bones. Or I do long way back in Time-end Mecca-zien! We know what you mean! En mijn Brievenbus is weg om de hoek! En nu lopen ze op straat U ‘wait,’ wel hoe dat met Miskrimmispienazie gaat!

The relation has never been Badder kan het niet wèzùh!! To ghetter ass wan neetion hebben we niet te vreeszuh!! Maar op de ‘snèl-weg-weezuh’ hebben de Mooitoren van Vies-ziek-geweld het meest te vrezen!

Maar zo te lezen, hebben we van het ‘Toetsenbord voor je kop’ het meest te vrezen !
De onbeschoftheid van dit land op alle fronten, ook de konten, zou ik graag van te voren visie-oh-nistish willen volkoren als het Brood in de mond!

En de meel in de mond niet te vergeten! Want in dit land zijn er meer proleten- ook ik hoor daarbij! Niet te vergeten: “zje mentendréés’ wat af, maar er valt niet meer te Dreessen- racen of voorgoed er van af-weeszhùh!!

Maar als er één woord is , die ik haat, is het wel de opmerking dat je jezelf moet ‘kennen zijn!’ Of nog erger Jezelf kennen weeszen! Als er een zich bewust is van weeszenlijk zijn dan ben ik het wel!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>