A C T U A L I T Y – Hart-chiwurgen vragen om…

Hard- Chiwurgen vragen om the Wicked-Cricket end the Winbledoms op een later strijdstip uit- of in te schakelen! Want the Blood-pressure liept dermate uit de hand, dat de Medische Shockbreakers totall doorsloegen!
In the zojuiste bezochte-visited B B C Channel, gaat het maar over één ding The Wicked-Cricked victory, not even mentioning Wimbledom!

How Stupid can you be? The most most Trhiller of the last en coming Century wil be Djaknockcowitz! Don t say it: but he is shrewer than a shrew, he’s a Lion in the waiting!!En wij hebben niet eens Jhonnie Lion any more!

End to-day is het al weer vijf jaar geleden dat ik op de radio hoorde dat er een ‘Vogeltje’ uit de Russisch Zoekkraïense lucht was gevallen! The rest is History! Nee hé, Mystory getting unraveled! M H 17……………..

En in the U S A krijgen we een Kristall-nacht-helder? Or Krisstall clear? What doe ik eiggeluk here? Ik duik onder in den Helder met een pot bier.Onderduiken in 2019 ? Het begint een beetje naar ’Vast-isme te ruiken!’ ‘l – Histoire qui se repète? is still not dead at all! Call nein oh wan! Oh, dat was U al van plan?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>