A C T U A L I T Y – Als je niks te vertellen hebt, waarom schrijf je het dan op?

Als je niks te vertellen hebt, waarom schrijf je het dan op? En je kunt je ook niet afzeggen, of afschrijven, want je hebt niks gesch- r e v e! zo zie je maar weer, dat voordat er iets op papier staat je jezelf niet hebt afgeschreve! Hoe zou het ‘gaanmet Gerard gaan?’

Zou ie aan de ‘t-overzijde tot échte inkeer zijn gekomen? Ik blijf liever dromen, en bij het wakker worden, blijft er niets van over! Ben nog nooit zo diepzinnig wakker geworden! En dat liedje begint nu ook al in mij te zoemen? Dromen zijn , maar geen namen noemen, want anders wordt het bedrog! En toch.., ja ha ? Oh, je bent Het Spoor bijster!? Oh, dat je daar nu pas achter komt! Maar ik blijf wel achter je staan, voordat je achter-over valt van verbazing dat sinds Nietsche er totaal nietsch is!

Terwijl “ze”meer zwarte gaten ontdekken waar jij niet minder kan in zitten! En je kunt nergens mee in zitten! Vandaar dat ik dit schrijf als je in een Ver-denkbeeldig Zwart ‘s – Gat zit! Waaar mijn Zérapeut mij ook niet bij-kan helpen!Bijkans denk ik aan de welpen van vroeger en de Boze Wolf is ook weer terug! Help mijn Ghulpstaat ook weer open en op de tocht, nee ik ga niet mee in de optocht! Nee hee ik sta niet achter mannen of vrouwen om mijzelf te generen, want met dat onderwerp kan ook ik niet klaar komen! Vandaar de Dromeinen!

P S : Dit is een poging om het denken uit te zetten! En zie wel wat er van komt!Wel heel naief van je Joshua..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>