A C T U A L I T Y – A P O L L O 1 1 S P A C E C I A L L Ground-contrôle to Major Tom

A P O L L O 1 1 S P A C E C I A L L Ground-contrôle to Major Tom

Man on the Moon trough Manpower waar ik toen als uitzendkracht werkte! Ik was net terug uit America. Waar ik het ‘net niet’ kon mee-maken.Want mijn overstap ticket in Maine was te laat. En mijn welcome to ze Nedderlants was ook al crazy, toen ik op Het Centraal station aan kwam, werd ik door een soort Willempie-vrouw avant la Lettre bespuugd!
En las toen in de krant dat de Vader van Edwin de Vries was gestorven!
ik riep toen al: Nou, als dat lukt op de maan landen, ga er dan maar aan staan, dat er gigantisch veel staat te gebeuren!
En dat is de reden,dat ik toen al zei: “Ik wil gewoon heel erg oud worden! Dat wil ik wel eens mee-maken!
En nu staat de gehele Apollo- ie leffen -op een Smart Phone! Nee, ik lieg niet! Heb het al twee keer gehoord! De gehele Maanlanding en alle gerelateerde informatie staat dus op een Smart-phone! En die gigantische Computer-desks van toen in Houston, zijn obsolete! Vandaar het woord : ‘Absolute Fabouless!

De onderwhandelingen liepen zo uit de hand, dat R.Kelly fluitend riep na zijn Warrestatie : “I Can Fly, to reache the S K Y is the limite! What is er aan de hand?

The Space cake op de week van die twee van Claude end the Bi, Case van Kloten end the Bi or not to bi hebben we jaren van genoten!

Vijftig jaar valt niet te bevatten, want als je dat nu zegt: tot over 5 0 – tig jaar zijn wij dat al lang vergeten! Dat moet u wel even weten!
En ik wil dus heel erg oud worden, om alles Methusalèmmisch mee te maken! En volgens een Guru word ik heel erg oud Hundred Four! Do I’ve to say anymore?

En oh ja, voor ik het vergeet te zeggen: “Geef elkaar de ruimte!” Heb je geen Maan voor nodig om op te landen! The E A G L E S has landed as well, where? In Hotel California!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>