A C T U A L I T Y – Rinkel de Kinkel….

Rinkel de Kinkel

Rinkel de Kinkel is de titel van een boek. Martine Bijl! En collectief gingen wij vannacht allemaal voor de Bijl! Ik dacht écht dat ik vannacht bij mij door het dak ging! Terwijl ik mij toch veel te truttig keurig ge-of misdraag.

Ooit een keer gedroomd dat terwijl het op mijn dak hoosde, dat ik op zo’n gigantisch Lucht-en doorzichtig- Plastic matras, op zee golfde!

Maar de érgste droom is, en was toch wel, dat ik een keer gillend wakker werd, en naar mijn Scrotum greep, recht over eind gilde, toen in mijn droom m’n eikel er werd afgehakt! Geen grap! Hak Hak Hak, waar heb ik dat rinkel de Kinkel eerder gehoord? En , Oh ja, Van een natte droom, had ik al hélulmaal nooit gehoord !

Maar nooit antwoord gekregen, wat dat nou weer te beduiden had, of dat ik een Eikel was of ben, hoef ik toch nog niet fijntjes benadrukt te krijgen!
“Niet het snijden doet zo’n pijn, maar het afgesneden zijn! Gedicht van Vasalis..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>