A C T U A L I T Y – P E N S I O E N H O M M E L E S S S S!!

The Fuck-bond van James, voelt zich in de Zhonderwhandelingen ‘ge-borduurt!’ En heeft daarom de ‘Nooit-stop’ uitgeschakeld, om zo met Jan Schakel van de Grisstelijke Fuck-vereniging tot een eenzaam besluit ‘van’ te komen. Naar een goed overlèg-je-er-niet- bij – neer, komt pas volgende week het Hoge Hoed en woord van Gr r r i s tus, er tussen uit ! Door de storm van gisteren-avond zijn vele Gris s s stenen van hun Kruis gevallen. Dat dus een Kruissteken aan de wand is en was! P S : Een ding begrijp ik nooit,dat zo’n Pensioen negen jaar van je tijd van onderwhandelingen kost! Als je dat nou eens gratis aan neemt, en iederéén in Het Droste-effecht ook alles gratis doet…jah? ; Oh, wacht even , je wilt terug naar het land van R U S C I A ! Dan heb ik één gratis Jadvies : “Wég-wézùh!! Want voor zo’n jadvies geef ik geen Cent.Jo Vingcent riep altijd na de Matthaüs: Zo die hangt weer, voor een jaar in de kast ! Maar u gaat toch niet suggereren Oh na nheren, dat Jéé-zus-en-zo dieérectie had kunnen voordromen in the Winds ? The Cats zongen het al One Way Wind One way wind!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>