A C T U A L I T Y – Ma Rie @nd Huana hebben last van veel wied in hun onkruid- tuin! Wee-je-gebeente-meente! Maar ja, als je vroeger naar Mevrouw Ria Bremer hebt gekeken van Snuif es in, en Tiet ta ta tovenaar! Dan weet ik wel ongeveer uit welk nest van Grass je komt! Ooit van Günter grass en de Blechtrommel van Blechwater gehoord? Ik hoor net op Radio dio één, voel je je zo alleen als je gewoon ‘dank-je-wel zegt!’ Dat deed ik oo

Ma Rie @nd Huana hebben last van veel wied in hun onkruid- tuin! Wee-je-gebeente-meente! Maar ja, als je vroeger naar Mevrouw Ria Bremer hebt gekeken van Snuif es in, en Tiet ta ta tovenaar!

Dan weet ik wel ongeveer uit welk nest van Grass je komt! Ooit van Günter grass en de Blechtrommel van Blechwater gehoord?
Ik hoor net op Radio dio één, voel je je zo alleen als je gewoon ‘dank-je-wel zegt!’ Dat deed ik ook ooit toen ik in A’dam kwam wonen! Ik zei tegen een ràs-échte Amsterdammer bij de Tram-halte ‘Goeden Morgen!’

Heb ik jou wat gevraagd, was het antwoord! What’s appening..Oh, Internet is de grootste Ramp op zo-zie-jaal gebied. En in ‘gebiedende-wijs,een Vinger om er iets van op te steken! De al-en-walggemene-zaken is al hélul-maal van de ‘Gèkkuh!’ En nu gaat de Geméénne dealer, eh déler de prijs bepalen!

Dus hou ik maar wijseluck mijn mond! Want wij Het Volk hebben de eigenwijsheid in onder-pand en pacht!

Want de Schames van Miss-plaatste- opmerkingen en beperkingen, houden in, dat iederéén die niet terug komt, onmiddellijk daarna voor goed het eeuwige bos van swingende-beperkingen wordt in-gestuurd! We worden steeds meer ge-Den-Doldert! En Volkert sturen we naar een Graf-og-loog-er-nietdom!

En studenten zijn alleen maar met Studiohnanherend bezig! En geen wonder dat King Leer een shake-spier had! To Bi or not to bizonder is dat, als je soms ziet of hoord, hoe weinig Stukrenten van Heute nog Auschdrükingen kent ist erstaunlich!
Een Smart-phone is slimmer dan jij dom bent.. En de Dictatuur van het vrije –geweten is jou bij links of rechts afslaan, al lang als Individue vergeten!

Alles wat achter de Sémantick van een zee van tijd ligt, zijn de Winst-‘molens volens’ van een kapitaal vèr-gezicht! :”Ja ha…., wat is er ?”

Oh, ik was in slaap gevallen! Oh, is dat waar..,Ze zat zo ‘gebakken’aan die baan! Ja ha, vroeger was het Spruitjes-lucht, en nu slaan we op de vlucht, als we gebakken zitten met een zucht van een Taartelijke-verlichting gaan met die Bà bàh naan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>