A C T U A L I T Y – Kiek Kiek Bertens “Nèt niet!”

Kie Kiek Bertens en Vàl dès Misèrruh : “Bàllet me go á go go.” The killers-mentaliteit is zoek! Net-niet! Neehee dan de Dames van Jantje Smid, die smeed Moeziekaal de Dames tot één pot nat. De Dames als één Blokker aan het been! Die heel Nee-der-land plat legt, en alle Franse dorpjes tot Oranje doet verbleken.De Hollandse ziekte is, dat wij al hebben ‘Gewonnen en geronnen,’ voordat de Wett-strijd is gespeeld! En ja, dan ga je wett! Eh, ga je nat! Dat heet een Wett-strijd!

Wie ook nat gaat is die Dame, die zichzelf vanwege illegale praktijken een heel volk op de snelwegen en wegwézuhn zet! In de verleden-oh-verledentijd van Hing King-Kong zet!
Als die wet er komt, moet zij als ze een beetje inzicht in haar-zichzelf heeft, ziche zelf wegens inhumane –praktijken bij ‘Denk jouw Ping-code’ aangeven! Als ze de Wet in One Hope uitvoert!
Vanwege de zomer, zal deze Dromer onregelmatig verschijnen! Maar niet met de Noorderzon voor goed verdwijnen! Want letterlijk gesproken, voelt Van-ondergesproken zichzelf vaker Miss-plaatst, dan ondergedoken!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>