A C T U A L I T Y – Hè hè, eindelijk zie ik ze écht vliegen!!

Zo , binnenkort in dit Théé-Hater.. De wat ? De grote verd-wijn-truc ! Eindelijk duidelijk-bewijs waar je niet om heen kan draaien! Zie de Beelden! Oh, u geloofd er niet in! Maar U geloofd wel, wat er allemaal in The Bye Bye Bible staat? En nu het voor Uw ogen en Psiechel-ogen staat, is er geen enkele Twijfel meer dat.. G * D noch an toe, ik dacht dat we dat book of- wel hadden dicht geslagen!? Maar nee hoor. Of toch, geeft The Military het eindelijk vrij! En zie je dat we eindelijk van God Lost zijn! Hoor hoe de piloten en, the By-loten- uit hun dak gaan! En als de Ufoöten zich bloot geven, kunne wij ze op onze Blote knieën dank dat we eindelijk van deze Goodeloosheid van the E O, ook verlost zijn! En als we alles over de échte waarheid naar boven komt, daar waar de Heer is mijn Rherder is en zit, dan pas in een danspas komen we er achter dat we wel behoorlijk om de tuin van Adam en Néfaa geleid zijn! Zo, en nu ga ik de Tuinslang van Adem en Néva eens aan zetten!

https://www.space.com/ufo-sightings-us-pilots.html?utm_source=sdc-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190602-sdc

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>