Circuit van A C T U A L I T Y – Stedelijk Museum gaat Donderdag ook door de B O C H T

Valt tegen! Wat valt tegen als je een tik uitgedeeld krijgt! Je ne le sais pa? Oh, een tik van dès Moulins?
Zag je ‘m Rood aan lopen? Opvallend die Moulins rouge.

Maar van- onder-tussen sluit het Stedelijk Museum zijn deuren, voor er nog meer scheuren in het Plafond en de schulderijen komen! Beetje dom wel, goed verzekeren, en ik verzeker U dat de aanhang voor het eerst gratis het Museum in kunnen! Je moet er wat voor over hebben. Tis een ‘Koud Kunstje!’ Als ze dat nou orgéniseren bij een voetbal club die op het randje van Gaïliesement is! ? Of op het Landgoed van haar áuders. Doet ze ook nog eens goede werk.. Je moet er maar “E Y”voor hebben! Eh, I Amsterdamned , roepen ze de volgende dag! Eye Jaai Jaa, roepen ze de volgende nacht en dag. En met Het B L I K op oneindig is eh, Ferry Heineken ook weer tevreden.. Alhoewel anderen weer van uit de Doden-hoek Pletterlijk. Op ons te-neer-kijken! Van Gras-veld tot Plas-veld! Veel Plezier, en zet je rits alvast maar op een Kier! Zijn we a.s Donderdag van al dat gezeik af ! In G * D wie Trust en L O V E
P S : Oh ja zojuist komt het vericht binnen dat Max-imaal Verstappen op Het Museum-plein totaal uit z’n dak gaat ! Een dubbelrondje vers – tappen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>