A C T U A L I T Y – Zeg schat, wat is een Hoeomovielen?

Nééffen&Nichtten blijven vandaag wegens de Uomofiles zeker thuis! Maar je hebt Die-Hards die gewoon bij Het Busje-zusje-enzo blijven staan! En het is nog niet eens Kermis in Stilburg, want dan zijn de Files niet te overzien. Ben benieuwd hoe het Bankstel staat bij Jan en Mien?..

Was zo juist even buiten, waar eindelijk de Vogels weer fluiten voor hun Pansoupion! Had hélulmaal niet door, dat deze Stilte voor de Storm te maken had met de W-arm-moede van onze Sinister Playzident., die niet weet dat er mensen en Kinderen zijn, die grof gezegd ‘niet te Vréten hebben! Mind You ! Blind You !!

Het is Herfst-achtig buiten! Nog nooit Herfst met bloeiende Ro dappere Dodo’s gezien! En wie heeft ooit van Eric Herfst gezien en gehoord? Nee, dan van Thijs . Ha ha ha en de Heisa er om heen.. Tsja, levens lang in de File van Het Geweten staan? En ik schlemiel sta nog steeds op de Tram van het Eindpunt in mijn leven te wachten! Stille Gheiligenachten van neven en Nichten, hoef ik toch niet verder is mijn Herder.., Jéé-zus-enzo krijgen Stille Nicht en nacht, oh wat ben ik toch naïef! Tis meer Wachten op G o D O o d.. en wat doet een man die eeuwig op z’n toekomst wacht. Hij staakt z’n stemmen en z’n Ad-rèmmen, en niets ontgaat hem, omdat ze staken, na de Stemmen val héél-al gidsteren. Schidsterent om te zien. Eindelijk geen mensen op de weg. Alleen maar auto’s zie ik op de Foto’s! En ik blijf geloven en Dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt Meneer Dröge.. maar toch !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>