A C T U A L I T Y – Vroeg ger, vroeg her.. hoe was het vroeger? Alles Besser?

Tabé oh wee, ha béé oh wee-je-gebeente: júngen kom bald wieder bald wieder nach hause! Wie biette? Freddie Quinn!Jaren vijftig zestig!
Toen de A O W in 1957 werd ingevoerd. Jaren van bittere armoede. Maar wel veel Elfsteden-tochten,dat ze met drie man over de eindstreep kwamen, en daardoor ge-discqualificeerd werden. Zes jaar voor de Grootste Elfstedentocht.Met Reinier Paping, en heel veel oude kranten onder de jassen. Toen schaatste me nog met Zeeuwsche -of Friesche Bonkers!

En wat er ook is veranderd is dat niemand meer het woord Dauw-trappen kent. Ja, na-trappen kent iederéén, ja! Dus morgen op MijnHemelschvaartdag, werd je door je Vader ’s-Morggens om vier uur – half vijf soms wel 1 0 Km verderop gedropped. Dat noemen ze nu droppings! Heb wel meegemaakt dat de zoontjes eerder terug waren, dan pappa met de auto..Maar vaders waren in die tijd ook wel eens de weg kwijt.

En nu zijn ze na de verkieszingsuitslag ook de Neuropéísche weg kwijt. Dat wordt dus morgen Wanderen, im Brussels Lof der Zotheid van Heer as musch! En na Spinoza en Spinozem komt Spi-nazie, waar ik verder niet dieper op in ga! En met de Rohinga at het ook niet slechter dan het béter kon worden.

Ik vér- wens u morgen een mooie wandeling, al is het maar in Uw eigen Hersen tuin,van de ‘d- omwenteling. |En laat de Defteling maar eens links liggen, en ga met Uwzelf aan de Wandeling, en laat u niet om de Neuropeïsche Garten leiden! Doordauwtrappen: toch es over na-denken..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>