A C T U A L I T Y – In Moord- Korea gaat de S O N ‘van’ Kill il Jung, nooit onder

Zo en nu op naar Ponksteren, vlam in de pan bij Bonksteren! De wat? Pronksteren, omdat de Elf van de helft een vlammend betoog aan De Da-vindt-zie de walkmaniakken! Ééntje ontbreekt er, die is aan het kakken en doorzakken!
Het Laatste Dravond baal komt er aan, Ik zie de Hurdertjes bij lage al in het Nichtenveld staan!

En in Moord-korea, hielden ze blijkbaar al veel te vroeg een grote Diepe kortstondige ondiep-plo-matische af-en strafrekening, met een Ex-cécutoriale zuivering op de lengte en Breedtegraat bij de daad !
Wat hoor ik nou: “We krijgen een Gas-terug rékening,” waar we geen gas over laten groeien? En ik zou voor die man met de Noor-en-moorderzon vertrokken, er de Gasstekker voor eens en altijd uit trekken!
Verder heb ik erg genoten van d’aan aanklacht tegen uitgerékend Clitoris Bhonson ! Was sich Liebt un bliebt das nect-und wreckt sich !

May I’ve you’re vooszt please? Zo juist komt het bericht binnen, dat ‘Maeple-leave or love me in de oostenrijkse Ambasade van ‘verweggistan’ is aan gekomen, omdat ze van die Zonder-whandeling van the o r d e r s een Kind kreeg !

Waar op wij weer thuis zijn van te Lang weg ge weest, met het nummer : “Het zal je kind maar wézùh ! Yeh Yeh Yesterday, all my problems seems so Fart a way! Oh Yeh Yeh Yeh I bi-lieve in nesterdee!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>