A C T U A L I T Y – In Bàllonië kan iederéén komende week voor Open Goede Doel schieten.

In Bàllonië kan iederéén komende week voor Open Goede Doel schieten.Omdat we niet te veel tijd hebben wordt het opschieten geblazen! Da’s béter dan jezelf met een Ballon opblazen.

Volgende week nemen alle Britten de kans waar om Brexit, na verlies in een tijdelijk Kinderdag dag-verblijf om te zetten.

En op 24 Mei krijg je me niet klein, want eigenlijk is Eng-land door hun eigen Cultuur een ‘overdreven Kleinland!’ E N D The Bucks stops here! So e n d now I want some Beer My Dier! Of een Glaasje Madeira My dear!!

En al het geluk komt tegelijk: “Het Sof-Songfestivalt nie tegen! En Aai jaai jaai Ajax is boven zich zelf uit-gestegen!

En om meer toeschouwers voor het Open Doel mee te laten genieten, zal het Doel verbreed worden, zodat ook in de Huiskamers het Ver-breedtebeeld aangepast moet worden! En de Gemeente Amsterdam zal wegens de ‘Juichtrilling,’ voor alle inwoners een aardbevings verzekering, afsluiten, om maar niet te spreken van de Woonboten !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>