A C T U A L I T Y – En A J A X ? : “D O E S L E U K Vanavond,” voordat we allemaal zijn Door-geschoten

Champions Leque : ? Leuker kunnen we het niet maken..Wel more Exiting! Vrij Vertaald : Wel Makkelijker….. Oei Joei Joei!! Flamke Ball ze maar vraagt de A H-erlebnis kraan bij de |S U P E R – Markten op tijd dicht te draaien! Wie ? Het is Vijf voor Twaalf, en de Wedstrijd begint exact op tijd ! Nog even je Neus – snuiten, daarna voor de tegenstander je nues ophalen, en dan ‘snuif is in ! Die Liver-Pool!
En A J A X ? : “D O E S L E U K Vanavond,” voordat we allemaal zijn Door-geschoten !

Maar wat doen we met Die Burgemeesterès vanavond? Tja, daar zeg je me wat! Die Crasshen wij in de Anti-Alcoholic Peuter-centrum! Kan ze eindelijk de Vuile Was van -I Amsterdamned- binnen halen! Of een sprookjes-verhaal voorlézen over een Amsterdamse Voetbal club! En ja , samen met die vrouw van Contstant pijn!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>