A C T U A L I T Y – e n d The.. W I N N E R is?

Iedere Fan ‘van’,moet een verplichte In-Wurgerings-cur-zus en zo’doen! En om dat dat onmiddellijk niet na-geleefd wordt, zal de overplaatsing naar een Sinistere Dubbel-dekker van een ‘Lachertje, onmiddelijk Vuchten kan niet meer of minder zijn! ‘k Zou niet weten hoe? Opsluiten in de B-cel, daar loopt het tenminste Gesmeerd! En voor die Sinister een Dubbel-dekker! Maar wie hem wil dubbel-dekken? Over Dubbel-dekking gesproken..? Ik vroeg het nog aan Willem-2 niet te Filmen. En a.s Woensdag scheidts de lijn, om er bij de Finale voor-schotten en schoten,er bij te zijn!

Ik hoor de Merel en de Nachtegaal, en nu nog de Nichtengaal van Louis! Hé ho la la de ‘t-Overwinning gaat niet over één nicht ijs! Maak dat de Kat met twee puntjes er boven maar wijs !

En wij schakelen nu over naar Mìs-ra ra ël!,waar een moderne versie van Jaques Brels’ Ne me Liedjes pas’ uit Pays Bah volgens de Boekmakers de hele wereld bij elkaar You naait-het aan mekaar.
En bij de Bascut-ballers kennen ze het woord Duncken al langer dan vandaag !
En nu schakelen we over naar Michael van Praag. En omdat dat te lang duurt wordt de verbinding met Naai-Jax een oor aan, ook verbroken!
Zodat iedere verlanging van ‘Belange- ver-strengelingk van de Navelstreng voor komen kan worden! Daarom wordt de Voor-uitslag van komende a.s Woensdag op een laag pitje van de rekening gezet. Zodat de aankopen van dit helfttal net nog betaalbaar zijn, waar Mat- Thijs von Neukirche jaloers op zou worden.

Via het Alghoïsme van het Algho-ritme zal Vara en Bi nou en er wel uitkomen, zodat Mat thijs met een behoorlijk Bedrag tot in de Eind-der-tijden Freenancieel gelukkig zal zijn en blijven!

Want wij gaan Thijs toch niet af schrijven, aan de linkerkant van de boekhouding!? Want Ome Thijs had toch de Prijs in de Voetbalpool?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>