A C T U A L I T Y – A l Beuk je met een ‘N’ nog zo snel, als je er naar kijkt blijft het altijd Gelijk-spel

Door Zandvoort is de twijfel uit de race genomen. Je maintedrace! Heel Nederland is overstuur ! En van Vollenhoofden, houdt zijn Koppie er bij !! Door geen Verstappen te maken! Zodat het een copy-kopie vanminstens 3 0 jaar geleden kan worden. Wie heeft nog van Stirling Moss; gehoord? Graham Hill; Niki Lauda? Op naar Zandvoort in de Tarzan bocht !

Maar volgens mij, als het door gaat vliegt heel Nederland uit de bocht !

En ik zag gisteravond een slaapverwakkerende Discutabele Miss-cussie over wat ons als Neu-ropa verdeeld! Ook al Timmer je nog zo aan de wèg-wézùh! Timmer denkt dat ie niets-fiets heeft te fraise- eh – vreeze !

En , o ja: Waar is dat Biertje? Nee hee, wij doen dat zonder, a.s. Donderdag opp het Museum-plein, met Mazzeltof en wat gein in de rivier en ponem!Met veel plezier !

En de enige,die we echt missen is André Ha Ha Hazeris gaan vissen! En na uren zuipen en issen, wordt het onder de wolkruipen! Nee dan slaap ik al! Want André Hazes zal ik altijd misse!

P S : Toen we in 88-tig Europeesch Kampioen werden, na de Grachten, belande ik bij Café Hoppe en maar Propphùh, toen ik beneden bij de toilet moeste zijn, hoorde ik een men met tuinslang half bezophùh roepen: Hè hè, ken ik eindeluck naar mijn E I G H Ù ‘Gezeik lui s steren!!’
Nooit vergéten , die opmerking! Café Hoppe was een soort Haquarium! Mensen stonden platgedrukt tegen de ramen , die op springen stonden! Daar was. Plaste ik.. Goeden Morgen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>