“Zeg schat, kun jij morgen-avond even de ‘stand en tussenstand bij houden?
“Want ik ben bang, dat ik morgen-avond mijn verstand er niet bij heb!?” Alleen morgen-avond?”

Nee hè, niet weer ! Wat een H E R R I E ! Krijg daar nog eens een Kind van ! Keb er de buik vol van! En nu nog de naam. Dat wordt voornamenlijk schamen ! Te Doll
Oh wat verlang ik naar de Dolly Dots Wegwezùh Ik verlang naar het Sòf-festivalt niet tegen vlgs de Brookmakers.. Tja, en die commercial ‘van met de Billen-bloot!’ Slaat de Concurrentie dood.

Nee dan morgen. Eh, avond denkt de hele world dat The D U T C H de Klöts kwijt zijn. Vanuit de Space-cake-shutlle en de Truttle, is het daar beneden doodstil. Of the Dutch zijn vroeg gaan slapen.

Maar om te winnen, moet je je tegenstander in de stilte van het Monument de ‘t – overwinning en de ‘t – overkill weg-kapen.. De enige die niet slaapt en er wakker van ligt, is die Dame van groen ‘s links, nee niet die vasn de Grass-mat, die laat er geen Green Green Grass of home over groeien om I Amsterdam zo snel wie möglich te ont –ikken, en de rest kan stikken!

Het I Amsterdam moest weg van wege dat we geen nadruk op het Minddiefidu moesten of mochten leggen!Flamke Hallsband ma ma ma

Toen ik dat op de Reet- D I O hoorde, barste ik het uit van het lachen, en mijn Broek in Waterland huilde de Pantalon in Leau bij mekaar ! En over tranen gesproken gister-avond naar Tuitje Hoorn gekeken?.. Het was om te ‘huilen zo mooi !

Je zou die Sinisters toch een spui…, n é é é é héé niet zeggen, ben je door een Co- assistente strafbaar !

En de Vrouw die dit alles doorstond… die verdiend een Lintje ! Omdat ze niet door het Lint ging !En de E O voor de beste Documentaire van dit jaar! En Edit Schippers en de andere Dood-zwijgers een Zwart Kruis van onverdienste! Zo: ik heb gezegd!

“Zèg Schat hoe laat begint die Wedstrijd?” “Eh, wie eh , wat en waar heb je het over?’ “Wèg-wézùh jij!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>