A C T U A L I T Y – Theresa May zit al jaren in een Zwart gat als een B L A C K H O L E in One !!

N E U R O’S B A C K S T O P : You ain’t see nothing yet!

The Black hole will be named after ‘Theresa M A Y’s Amazing Black-out spot of the Future!! She will ‘s – Expire at the end off her latest Terminal Endeavour!’ I did it : M A Y D A Y : M A Y D A Y ! Die leed niet onder…the Black Hole in one-hope !!

Voor velen werd het te zwart voor spiechel-ogen, door het Zwarte gat, waar ook voor hen, geen ontsnappen aan de aandacht, aan ontkomen was, en is. Een Zwart Gat als onbevlekte psychologische Gevangenis..

Een Tiger als woods zit niet zo snel in the Putt, maar velen die in de put zitten, en ‘Sla als the Main ingrediënt gebruiken’met beide ballen, sla je een slag het kan ondanks een Zwart Gat nooit tegen vallen.

Hoe diep je ook in de Put zit, en de Cut-shit niet haalt, als er maar Muziek in zit met je Samba ba bàllen , kan het ook in een Zwart Gat nooit in-teger vallen!

Het Zwarte Gat was natuurlijk sowieso en hoezo, een Hole in One!
En dat the Gay Community meer in een Zwart gat dan Hétero’s zitten, trek ik dan ook geen bevoor-moordeelde contclusie uit!

Om over na te denken : Een ‘Black-hole in one was jaren lang van onderbelicht! En dat Theresa May al jaren in een Black Hole zit of zat, was ons ook al duidelijk!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>