A C T U A L I T Y – Ook hier hou ik het nog even… geheim U komt er vanzelf wel achter!

Ongelooflijk, niet te geloven! Dat doe je toch niet! Tis zo een gevoelige questie, vooral in deze tijd. Heb niks op tegen een vilaine Héé-Lennische Sodémieter-op Menschtaliteit ! Daar moest ik toch vanmorgen vroeg aan denken.. toen het verklappen van de Koningklijke Zweep geld in het laadje zou brengen. Nou hou ik wel van Krooninklijke Knip-en Whip-ogen! Die zelden logen! Zelfs de getrainde –Psiegologen stonden versteld! Niemand had ze gebeld! En toch kan de warheid van het laatste nieuws niet ontgeldt worden!Waar heb je het in K * ts- naam over ? “ja, dat vraag ik mij ook af !”Want dat is groter dan Nieuws van De Dag, of een Glimlach doet zelfs een kind beseffen dat ie leeft ! En soms toch geloof je je ogen en oren niet, als je gewongen wordt om het te bij-geloven! Juist op een dag als vandaag, is het maar de vraag, of ik daar niet eerder achter was gekomen! Nou moet je je niet op je nummer laten zetten, laat staan beletten, balletten et Toi-letten…, en vandaag ‘’au jourdui-Oui oh Oui- dus goed opletten! Maar hee Hallo, waar gaat dit in G *ds neem over? Tsja, ik had u wel Slimmer gedacht ………

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>