A C T U A L I T Y – Jhongeren houden Krooningshuis steeds meer voor gezien

Van 70 naar 55 % gedaald! Niks aan de Hand: “Zet er een ‘a’ tussen, en we hebben via Groen’s- Links een Moanarchie!”

We verplaatsen 5 dec. naar 27 of 30 April! En G * D doet wat ie wilt. Ah, en hij doet met haar opzij en aan haar zij, het nog wel zo goed.. Denken ze!

Maar snappen ze nou niet dat Story niet His T O R Y is? Its all H I S T O R Y! Wordt tijd om H I S T O R –verven alles te laten ‘T-overschilderen! Want ja, als je je te gewoontjes wordt, word je een Zak Aardappelen! Dat leggen we voor aan de Verschillen-commissie! En dat vèr- schilt van smaak!

Oranje verschiet van kleur, van no-ranje naar Rood en Groen-‘s-Links! Alexander als Linkse Sphinx van het – de Koning-te-rijk! Dus we zien binnen kort W A van Buren op straat naar wat goedkope spulltjes turen..

Zag twee weken geleden al weer Zwarte Linten voor “B E Z E T op trottoir staan! Bleek het een Toilet pot van Mevrouw Anna met hoge Piepstem te zijn! Tante Anna kan ook nooit afscheit nemen ! Ze kan de W C pot op ! En het Oh Noranje-w c – papier was vorig jaar ook al niet aan te slepen!

P S : C I T O -ch af van dat Heks-amen!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>