A C T U A L I T Y – Ici Paris Réveille et le Games of Throne?

Driehonderd Gele Hesjes werden drie honderd Brandt-wéér-hesjes! Allo, ici, easy… En Mà-krom, hield nog wel zo’n ‘Vlammend betoog, dat iederéén ‘Het Dak’ op kon! En vloog!

Peter Koelewijn en koele water –flater , riep nog: “Kom van dat dak af”, waarschuw niet meer!”nee ne nee ne kom er af !

We hebben de Nôtre Dame niet nodig als Hèl-lichtend voorbeeld,dat Le Monde ètre on F I R E ! Non den Dieu!

Le èglise et Míslam heeft in Vuur en vlam alles te verliezen! “Hou the One-hope en dispère, in de gaten!
Merde, Mon Dieu Eli Eli Samaritania: “Waarom hebt ghy mij al voor Goede Vrijdag verlaten? Kruis-teken aan de wand? Wat is er in G * D S naam- die er ook niks aan kan -doen- aan de hand?

Als zelfs De Koningsbruggen van een ‘l-Acteur zijn voor raads-rantsoen bij een-spaart, terwijl iederéen, in One-hope klaar staart om zelfs in Het Zwarte Gat van Het Boek Zwart Licht te springen, omdat dat zwarte gat als zwart licht in de jaren zestig bij H M- en dan bedoel ik niet The ‘Hé Ma ben je er nog,’ maar Herrie Moeilisch Foollisch bedoelde!

En onze Golden Boy zijn Hole in One hole in one-hope sloeg, na alle Onehope, Sla je slag om de arm , als je er geen Gat meer in ziet, en Teneerlands dhope in wrange vragen, geen ver-antwoord vindt… En je in de Putt zit, terwijl je geen Hole in onehope vindt?

Eli Eli Samaritania ja ja, wie weet nog dat het De Goede Week is? Witte Dònderdagop, Goede Vrijdag en voortaan en France Zwarte Maandag! Lundi Noir, sans espoir the la Future.. tous ête overstuur!
Dus op Goede Vrijdag luister ik in Naarden Ondanks alles van waarden, naar de Stromende drie-vier, en een achtste tot de zestiende maat van Herrhewege en J S Bach ! En verder doe ik die hoor- en door-flopjes maar in!

Maar wel met een Glimlach!! Want anders heeft La Vie überhaupt meer geen zin!
P S : Dit is trouwens ook de week van Boete en Voete-doening!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>