A C T U A L I T Y – I T T A K E S TW O TO T A N G ó G ó Gó before its to late

I T T A K E S TW O TO T A N G ó G ó Gó before its to late
I ‘m you’re Little R E D Alarm Rooster Mick Jagger kreeg een Open Hart surgery !!

Brex- it Verrèckt zich zonder inzicht van Labour.. Who is here The Trator? Wait e n d by your neigh- Nee- ber! See You Lator! So, now there’s an other problem rising from under the North Sea!! An other Borderline, and the Back-stops here! So everybody who Tresspasses down under the Tunnelvision, has to Swim the last few ‘Back-stops here, when all the Lights are on Red Alert to disapeare!

Over Disapeare gesproken..

Dekker mag vandaag wel een Dubbel-Dekker aan uit leg mee nemen! Want om aan Anne uitleg vragen…………… liijt me niet zo Kinderlijk éénfoútdig! En één medewerkster in de kliniek is ook door hem bezwangerd ! En om dan te denken dat dat kind ooit te horen krijgt, of kreeg dat zijn Pappa een’Moord-goser is’, moet er niet aan denken! Kind van de rekening, en afrekening!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>