A C T U A L I T Y – Bommen en Graan aten ze niet

S A M – S U N G end Die Lie lie lie!

De concurrentie heeft zich ‘Dubbel-gevouwen van het Lachen,’ toen het scherm kraakte. Het grote kraken en afkraken was toen al begonnen !
De Smartphones, zijn nog geen smarties, alhoewel een Lijdens-weg van Call-ghota ta ta mij bespaard was gebleven!!

Afgelopen Beest-achtige dagen verschenen als ‘Lijdens weg naat Call-gó- ta ta ! Maar Het Woord ‘van’, zegt het toch al als’Lijdens weg, waarom moet je dat dan iedere jaar herhalen, zodat een’d Hommekeer niet voor herhaling op menig You Tube-filmpje voor Herhaling Vlambaar is!

Het Woord is aan Bommen en granaten Eli Eli samaritaan: “Elie waarom hebt ghy mij verlaten?” Nou spreek ik Eli Cohen en Conten wel eens, en die zeggen dan: “Je staat nu toch voor mij!” Dus spreek je uit en maak er geen Moordkuil van, want bij De Dag’s dès Moord-deels moet je je daad herhalen, want ook Wraak des ’s Herens-oor en moorddeel gaan niet onbestraft for Bye Bye ! U zult het leren!

Goeden morgen, kon U ook Uw E I niet kwijt, ja wie gaat er dan ook naar Keukenhof 200.000 bezoekers binnen vier dagen !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>