A C T U A L I T Y – B R E X I T is op de Lange Baan geschoven!

Beaudètief-gezien slimme zet van Eerst De Kamer, en dan de blaf van de bluf-pokerfacest!

Madame Le Premier ces’t Moi apres les Non den Dieu Cést le |Ton qui fait la la la Musique dit andré Rieuxze goed gezegd, maar Ordre Ordre heb dat maar eens aan het Gepeuple-uitgelegd! En nu mogen de Brittain ook nog stemmen,of wordt het zingen voor de Kärk! Driemaal Halleeuwloeijah jah !

En wat zei Rasputin op een Pers’con’-préferentie? Het is zo gegaan in the U S A, zoals wij dat hebben gepland!!

Oh, dus waarom zouden wij nog gaan stemmen? The Kotstum-Union…hoorde ik zo juist op de B B C ! And the Bi-sexuals are opposing the word Bie Bie See! End Bi Bi Néé-than- ja, hoe nu verder,in Misraél? En in Jéé-ruzie-alem?

En dan hebben we vanavond nog een Leuke – Pot, wat weer niks met ‘M’ te maken heeft, waar ik geen Bal verstand van heb..Dus blijf ik vanavond lekker binnen. En ga ik eindelijk eens mijn Kerstboom af-Tuígen! De Bàllen !

P * S off: En nu moeten ze ook nog Mee-stemmen binnen the European -Onion- eh Union!!
E N D the Back- hou je Bek-stops here!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>