A C T U A L I T Y – A C T U A L I T E I T Koete Fraaitaak.. wie biete??

G O E D E V R I J T T A G – Neu-kenhof? Wie biete Also sprach S A R A Toelstra aus Boem Boem enscenario

Wilde van de week in een bekende Shock ko co la la een Uilskuiken kopen, voor mijn Oh sorry Vieszie jo jo-theer ra peute! De man keek mij vertwijfeld aan, en dacht over mij het z-elfde, is de twaalfde of de tiende, goh is dat een kuiken? Ik ben bij-ziende blind, ach ja een Huilskuiken liep tegen een kruis aan Daarom is een Kuiken het zinbool voor Pasche en vel angstdwhazen..

Nee Nee, niet gekeken, ik mijd dat K R O – E Oh – programma als de pestion.. Gaat wel ver, gaan ze nu huilende jongens- want mannen huilen niet via Wakker Néé néederlant opsporen, om ‘wees is lief!’ te zonde-r steunen! Kruis of munt, als je sowieso met uilskuykens stunt !

Maar nu weet ik wel dat de Here is mijn Rhedder zich voor deze Commerci dood schaamt! Dus ook al ontdekken we Zwarte gahaten.., ik zou zo zeggen Eli Eli Samaritani warum hasst du doch mich verlaten? En verlassen?

Wilde van de week in een bekende Shock ko co la la een Uilskuiken kopen, voor mijn Oh sorry Vieszie jo jo-theer ra peute! De man keek mij vertwijfeld aan, en dacht over mij het z-elfde, is de twaalfde of de tiende, goh is dat een kuiken? Ik ben bij-ziende blind, ach ja een Huilskuiken liep tegen een kruis aan Daarom is een Kuiken het zinbool voor Pasche en vel angstdwhazen..

Nee Nee, niet gekeken, ik mijd dat K R O – E Oh – programma als de pestion.. Gaat wel ver, gaan ze nu huilende jongens- want mannen huilen niet via Wakker Néé néederlant opsporen, om ‘wees is lief!’ te zonde-r steunen! Kruis of munt, als je sowieso met uilskuykens stunt !

Maar nu weet ik wel dat de Here is mijn Rhedder zich voor deze Commerci dood schaamt! Dus ook al ontdekken we Zwarte gahaten.., ik zou zo zeggen Eli Eli Samaritani warum hasst du doch mich verlaten? En verlassen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>