A C T U A L I T Y – 1 1 April met A R G O S – ogen lees ik een bericht

]1 1 April met A R G O S – ogen lees ik een bericht

Hoofd-redacteur ontslaat alle V N– medewerkers! Hoorde ik eer-gisteren..Mijn Hemel, en daarboven ontsloeg Den Here, twee weken voor ie zelf hangt. MA X van Weezel..Met Argos-ogen De MAN met Humort, en een Thumort. Man die nooit Kankerde. Hijdroeg de Sixties and seventies met zich mee. De Wandelende Bibliohteek van V N radio en T V. De Stem zullen we nooit vergeten, de perikelen en honderden artikelen, alles wilde hij weten. Hoe kun je zo’n Man met Het oog op morgen vergeten? Vergeet het maar! N- V N? Ik ga snel naar de Kiosk voor V N ook is overleden

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>