C T U A L I T Y – De In-tegenlanders Wie staat er voor?

De Tegenlanders blijken héélulmaal niet zo tegen te zijn! Integerdeel! De Décorumballen van de Min-erva’s en van het Wallon, schreeuwen het van het Balkon.. Als De Uil is spreken kon, in Minervale spreuken !

De Bal kon gisteravond in een pakje boter deuken. En dan komt er noch eine Sonntag in die Erinnerung von Cindy und Bert, danach eine Soupérieure Wedstreit in die Hölle von derLöw!

Oh wat verlang ik naar de Schreeuw van de Leeuw! En zo te zien laten ze die niet in zijn Hempie staan! Nee, nu helulmaal niet na, die Uilenbal die bij de huidige Peoples-ordeel en Ordeal terecht is gekomen!

En het is wel merkwaardig dat opeens een paar weken voor Pasen, de dwazen in de Poliniettiek Het Hazenpad hebben gekozen! Wie had dat gedacht in je ‘Wilderste on-Fortuynlijke Dromen?’ Waar halen ze eigenlijk die Één nergie van daan?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op C T U A L I T Y – De In-tegenlanders Wie staat er voor?

  1. Hoe je nou weer op die uilenbal komt – altijd leuk jouw commentaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>