A C T U A L I T Y – Snuif is in, kent U dat programma nog?

In U – R.K ofwel U R K is er zonder de T.hee geen een te vinden! Dat voors-pell-t niet veel goeds, zes jaar Voor Pell, achter vier muren! Dan kan kijken naar je eigghùh kruis wel erg land duren! En zo stoned als een Garnaal is de Cardianale vraag, vandaag de Dag, als ik U vragen mag, wat er aan de hand is, als Coke de overhand heeft, en is gekregen , De K-U R K waar de économie op drijft heeft zo mijn zegen in de naam van den Heeres – berg heb ik G * D – Allemachtig stoned als een Garnaal de waarheid als een Koe verzwegen..

En de Alliteratie van een jeugdige Dorp is in een worp van Corrie-sorry van Gorp verdwenen! En ik ben even naar het land van de echte witte sneeuw verdwenen, waar menig-een zijn neus voor op haalt om üm-sonsst te trainen naar de afdaling van zijn diepste verleden tijd. Oh wat verlang ik terug naar Urk en Durk zoals ze daar Dirk van de Broek noemen. En van een beetje wit poeder in de Vaas krijg je schitterende Hallééloeijajah mooie Virtuéle bloemen… Zeg Ken jij ook Karin van die Bloemen-j-urk en?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>