A C T U A L I T Y -Nieuw Zee-en ziel – land ‘passen’ ..

Nieuw Zee-en ziel – land ‘passen’ Wapen-wet van meden-en-persen aan!

Lijkt me beter om gedrag aan te passen, want anders schiet je nog meer door! En eh, Schietgebedjes helpen ook niet meer! Maar dat De Wereld door-ge-schoten was, wisten we toch al? Of heb je een ‘gaat je in je hoofd?

Néé héé, nog niet, denk ik hier ter plekke val ik dood, als ik dit opschrijf! Hou de kogels in de gaten, of wie daar ook achter zit, en ook als ik er niet meer ben, laat ik me toch niet ‘Doods-kisten!’

Het voordeel van dit alles is, dat M J Payderastisch al jaren van het Wereldbeeld is verdwenen! Daar heb je als ‘onderwerp je er maar niet , geen Kind aan!’ M J, wie was dat ook al weer?!

En verder was er weer eens géén bal aan, wat zullen ze er de Pé es Véé in hebben.
Maar schietten voor open doel , heb je ook al een Wapen-vergunning voor nodig! En die afspraak is mij ook al door het hoofd geschoten, terwijl ik op de Ballustrade als een Dromeo op Julia sta te wachten! Dat zal wel duizend en een nachten of Nichten duren!!

En ik maar wachten en avond-turen op on-eindig.., maar ei-dig-t maakt met alle ijspegels,en zwaai-luwen nog gen Zomer! Dus blijf ik nog staids een Dromer dat alles goed zal, en zou komen. Maar ik word nog staids wakker met natte Dromen ! D’r is geen kontkomen aan! Blijf Positief : “Gaan met die ba-hanaan!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>