A C T U A L I T Y – Het ‘Loopt’ als een T R E I N !!

Vierhonderd-Strand & Paf viljoens, worden ondanks de Stront-paviljoens uit het verleden is nog geen Gaarantie voor de toekomst Rook en Geur vrij gemaakt!

De Vèrrekzicht heeft tot in-en toezicht van The O R D E R’ en Wan-One-orde-geleidt! Want zonder É- en No-lite is er geen Élite! Hoor ik zojuist bij W N L ! Lig ik niet wakker van!

Waar ik Wakker van lich-t, is die Triumphale Trumph overwinning..met Trumph Hoorn-geschal! En de Salvera’s zongen het al, heel veel jaren geleden… Weet U nog The Salvera’s, En dan hebben we het niet over sal-vera Lyn het nog mee – maken, maar wanneer zal het Geduld”G E D U L D van de Matthaüs Passion écht opraken Ordre – Order!

Nu ben ik Het Spoor bijster! Een Beurs voor de samen-werking langs Het Spoor! Nou kan ik U vertellen, waarom er gister geen Actuality was..

Ik was afgelopen Zondag in Maaesstriech.. Voor de T E F A F , nou dan wordt het een Dick-Thee ! Na vier Uur te hebben rondgelopen, ging ik om half drie weg naar Het Station van …!

Daar aangekomen, over kwam mij weer hetzelfde gevoel.. “Niet weer hè!” Ja hoor,vanaf Maastricht en mijn vanachter-nicht, deed ik ermet wachttijden heen en weer rijden er zes uur langer over om van M naar ‘A’te te komen!
Eenmaal inEindhoven aangekomen kwamen we in een gigantiesche staande wachlijst te recht, going Round in Circles Van ongekende draaïngen! Wachten op Bussen!
Twee uur wachten in een rij met 5 duizend of tienduizend reizigers, met heel veel mensen die naar The Johan Cruijff-Arena wilden !

Omdat er ergens aan Het Spoor werd gewerkt! En ja, ja hoor was er een Électriciteits-kabel geraakt ! Ik ben Het Spoor écht bijster! Heb ooit twee uur staan wachten, terwijl ik naar een begrafenis moest, en spreken! En Please .., : “Mondje houden!”
Vandaar dat ik totaal uitgeblust was!
Maar The T E F A F was werkelijk onvoorstelbaar mooi!
En het leven is “A J O Y off Mensch Desire”
En F v Dé mockcrazy is een Vorm van Démogratie!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Het ‘Loopt’ als een T R E I N !!

  1. Democrazy, wat een mooie uitsmijter, en gelukkig ben je heelhuids thuisgekomen

  2. Joshua zegt:

    Ja, dank U wel! Maar je moet niet vragen, hoe?..Altijd op Zondag , want door-de-weeks, kan niet! Begrijp ik wel! Maar ik kom zo vaak storingen tegen..Ben een keer geschmolten in een Bus, inn de Hittegolf-période! Dus ik durf niet langs te komen met de trein op een Zondag ! Groet á Vous !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>