A C T U A L I T Y – Here’s the B B C W O R L D S E R V I C E New Zealand

Here’s the B B C W O R L D S E R V I C E New Zealand

Zo, ik ga mijn tijd doden door niet te kijken.Hopelijk zijn de slacht-offers naar een New Z I E L – L A N D !

Inter-nèt – niet gaat steeds meer over lijken! Over het Vooruitschot nemen op een Dood-lopende weg-wézùh hier…. Live-extremen..

En zo gaan wij ten onder aan the Heel and Verdoemenis-Doomsday, dat dacht Theresa May bi ook! The Yess and the Nay’s have it and the Nois ses haven Rose are Red Violants are Blue ,end Who the Fuck are you?

And at the Port of Heaven Jezus said …, no Petrus said : “Do open the Port. And the answer came from inside with very less insight: The No’s have it! En nu zet ik maar Killing me Softly with his son van Roberta Flack op!

Want dit Vlekje, this stain of Bloody Bloody Friday untill Sunday will sustain untill the Overkill on Friday the 15- th off New Ziel- land! This land is you’re land this land is my land from California to New Ziel land…………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>