A C T U A L I T Y – Dat W – oord wil ik niet meer horen, of schrijven.. Draai de W- maar om !

Dat W – oord wil ik niet meer horen, of schrijven..
Draai de W- maar om !

Goeden morgen: Je zult in een doodlopende maar de weg kwijt zijn. Terwijl het Schuld-gevoel de andere kant op-kijkt. De Stèmming zit er voor morgen – ‘whats in a name’ doodgewoon..Oh nee….dood-zwijgen.. hou je mond, moordgoser….nu weg-wézhùh…

Vandaag slaan we over, en morgen zwijg ik dood! Ik hou mijn stem van de verzwijgende –meerderheid niet rood.
Het deed mij ook denken, aan het feit dat ik écht Prémonitief dacht dat de terreur zou plaats vinden in Tram of Metro.

Zat een keer in de tram lijn 3, naast een man met zo’n traditionél hoofddoek op z’n hoofd, en hij had een Apple laptop aan staan. En op eens kwam er een gebed in beeld! Ik wist niet hoe snel ik weg wilde..

Maar ik dacht als ik ga rennen, ben ik al te laat .. dus ik bleef zitten, met de hitte van de angst…, toen al.. toeval?

En Halte Albert Cuyp 80 meter onder de grond…! Soms moet je niet voor-uit denken, is het stomst wat je kunt doen!

“Wat zeg je nou: “D O E N? ” Zoen- lul… verder is er niets aan te doen!Ridicùl! Zèg en staat mijn fiets er nog? Hoorde ik een jochie zeggen! Die Parochie heeft heel wat uit te leggen! Of niet!

Verdriet zie je niet, soms wendt het, soms niet !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Dat W – oord wil ik niet meer horen, of schrijven.. Draai de W- maar om !

  1. zonder het te zeggen ben je veelzeggend X

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>