A C T U A L I T Y – Daar komen de Russen, daar komen ze aan Gelukkig kan ik er geen woord van verstaan!

In alle Pro- vindtiale Ver.Staten van Nederland? Wie heeft hier de T R O U W- tjes in handen? Een dubbele ’VV’ met een geen I ’Déé’- ervoor heeft het Dvvaasje in Handen! Zie One-T R O U VV van vandaag, pag. 4/5.
Met die Russen komt er altijd een Rasputin tussen! Dus, wanneer slaan we die pava gina eens om? Da’s een ander woord dan K a U w T hee staat koud
!

En Ver-stands-artsen hebben een gaatje in de begroting die niet meer aangeboord kan worden! Dus springt iederéén gat in de lucht, en van de stoel overboord! Hou daarom Ver-stand-artsen in de gaten! Anders wordt het een Gebit-zonder eind!
Nu we de Zomer al hebben gehad,is het geen wonder dat Herfst de Zomerheeft gejat.‘Herfst in Riga ga ga!’

Migranten en Mi-Kranten willen Caleisdiscopisch de Boot naar Greet Brittain, niet missen! Terwijl Theresa May West, de boot tot T-overéénstemming al twee à Drie jaren heeft gemissed, zo te zien aan haar Greet Barrïer-riv heeft ze ook het Haarnet-visje gemissed!

Zojuist komt het bericht binnen dat Mark in de No-piniepeilingen achter ligt, dat zijn áchter-licht een geheel ander licht op het vaasje deed belanden van de schrik! En in duizend en één ‘nichten en nachten’ uit elkaar deed spatten!

Ik ver- Kíes-zingen boven Piano no-stèmmen! Ik haat Provinsciale types, dus waarom zou ik daar op stèmmen!

Dus heb ik afgestemd op : “We and Wie are thw Champ-pions of the World !! Stemmen, als ik al die Kiesers hoor styemmen, hoor ik behoorlijk veel Valse Stemmen en nichten en neven.. Oh, sorry ik geloof dat ik begin te zweven ! Hef ee Naai-ce Dee!

Ik heb zo juist mijn Stem uitgebracht, en dat klonk mij als : ‘in het water gevallen’ in de oren! Noch is De Demooi-gratie in het water gevallen nog niet verloren! Oh, wat was Sophia Loren toch .. Wèg wézùh nu, ja?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>