A C T U A L I T Y – Te laat : nog van Harte …. wegwezuh jij..

Impressies van een jaar Aùder worden

Nieuws-lezeres heeft zo te zien met de kleur Blauw Twee gezonde ‘diejongenstraks’ voortgebracht. Nou dan heb je toch geen ondertiettels nodig?
Sinds gister ben ik vandaag weer één jaar ouder dan ik nooit wijzer had kunnen worden!

Wegens de enorme belangstelling- gister, had ik het gevoel dat ik naar mijn ‘eigghùh Belangstelling’ had zitten kijken! Begraven onder aldie aan dacht, had ik daar al hélemaal niet aangedacht! De enorme aan-thal kaloriën en colouriën, oh sorry, anders krijg ik weer de Zwarte dame;The Black Widow Zill-via Simmons op mijn Zwarte Pietten-dak!

Vanwege de stroom-storing in mijn hersenen, kan het zijn , dat ik voortijdig Het Eeuwige met het Bhier-na-maals moet wisselen. Maar mijn Wissel-geld is op ! Oh nee nee, niet zo bedoeld!

Trouwens was vanmorgen om Zes uur een Prachtige Volle maan, die zo voor mijn inbeelding verschoof !Aan In- en vèr-beelding geen gebrek ! Tot zover ik het kan overzien, was het gister toch nog gezellig bij tante Mean!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>