A C T U A L I T Y – Sulvana – Zie-mons -ster…

A C T U A L I T Y – Sulvana – Zie-mons -ster…

Als ik haar zie, kijg ik al een Black-out!
De Sùl-vanabanaliteitstaat Zwart-op-Wit in haar Black-face te lezen! Waarom ik niet over dit ’Van-onder-werp je er bij neer’ heb geschreven, is dat die Zilvana zie-monster vèr-slaafd is om üm sonst in deNee-ga-tiefe belanverstrengelingen te staan!
Sinds haar optreden bij D W D D , heeft ze die rake ‘Verwoord-en-moordspeling’, haar eigen gemaakt!

Ze heeft de Tsjèchise Tekenaar en Tennis leer raar te Kàkken gezet. Terwijl Simèk getrouwd is met een Zwarte Mevrouw! Dus dat was een klap in het gezicht van de écht-en vèchtgenote! En ze schuift het heel slim in anders man ‘Black Shoe’ ba loes!

En onlangs in een T V-programma over en met haar verspeelde ze weer al haar terechte rechten doorr de Black feest door te sturen naar een Blik Hágenten op oneindig!

En hoe kun je nou een Blik Haatgenten over ’t P C Hooft zien! Dus als er één een Black-out heeft …juist ja, die dus! Excuus, dat ik al teveel woorden aan haar vuil maak ! Straks krijgen we nog te horen dat we z`h een Black-face Me too en Bamie toe tot aan Tim Boek toe, Misrcriminerend bezig zijn! Wèg-wézùh!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>