A C T U A L I T Y – Rote Rozen voor die man die zichzelf v h Leven benam!

H A R T van stapel lopen, heb ik geen last van!
Oh ja? Nee hee,want ik loop altijd naast
m’n schoenen! Tja,dat U een Veter-aan bent, en van joggen houdt, liegt er ook niet om.

En ik ga altijd met mezelf aan de Whändel, want daar zit nog muziek in! Wat niet voor Aarts Engel Michaël bij de Nederlandse Bank gold. Het uitlokken van.. Doodzonde Van die man.

En de Moeder zag aan de Geblurde foto op A T 5 dat het om haar zoon ging die om de hoek van de Stadhouderskade woonde . Woorden en Kogels schietten tekort..Suicide is painless! Maar als het te dicht bij en om de hoek is.. ga ik niet het hoekje om!

Nee hee,dan morgen zonder zorgen van een Vale-tijn, krijg ik kopzorgen van een veel te duur May-dicijn! Hoe dichter ik bij die cijn kom, ben ik er al hélulmaal van ge-nee z’n ! En ik hou op dit moment iedere –ochtend een Sprayw onder mijn neus! en het werkt zeg ik in code, omdat ik Auto-didact genezen ben, en er mijn neus voor ophaal! Kijk van zo’Arts word ik V R O L I J K !

En over zoveel weken, mogen we weer gaan kiezen-op-mekaar! Dus dan heb ik niks te vertèllen! “Hou je Back-dan!” ‘Pardon Bleu!’ Ik wil hélulmaal jouw stem niet hebben, laat staan horen, als je je zo uitdrukt! Ja, maar als het over dè – Generaalnale Staten gaat, moeten het wel rete-goeie verkiezingen zijn. Oh, waar gaat het over? Staten-bible? Glukkig is het niet verplicht,alhoewel als je gestemd hebt is het wel zo, dat je daarna, niks-meer te vertellen hebt. En zo hoort het ook! Ik ver-kís-zingen bpoven alle Stèmmen verheven!

Ik moet stoppen want , ik moet voor mijn Ex, nog wat Rode Rozen halen ! Né é é hee, aan die kaarten doe ik niet, want anders raakt ze nog van de kaart! Hoe heet ze? , als ik vragen mag? Johan Kaart; Caroline Kaart. Wie ? Oh, ik dacht dat die al eeuwen afgesch-reve waren! Want van Gerard hoor je ook niks meer ! Ja, nu mot ik gaan…

Rode Rozen wie zong dat ook al weer?
Wèg – W e e s z e ! Nou dat hoef je mij niet te vertellen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>