A C T U A L I T Y – Lieve Schat als ik jou niet had begon ik te blozen..vandaar geen Rozen..

Sir Paul :”A Man an Man A fort a Fort zeg het Fort, Hij liegt er niet om !Doet me denken aan dat liedje van Simon & Garfunkle Lie Lie Lie Lie lie lie lielie lie lie! Nou dan zit het wel goed met de Liability ! Paul Manafort betrapt op driemaal liegen voor de Senaats-commisie f.

Maar wees verder lief voor mekaar ! Oh, jaren zestig – teksten, van de Hippies? Nee hee, het is vandaag Valentines Day ! Ja, en nou en staat voer niet beuken met een ‘N’. Valentin my Funnie met Y-Grècque Valentine, my funny Valentine,, De zanger met de Schuurpapier, Hartverscheurend ! Chet Baker, Roy Rodgers.!
Valentines Day, weer eens een andere V- Day; D J; Plee Beeërs niet te vergeten, die kunnen de … ho ho…………..
En mijn diepste ‘Im-puls van achter Het Net vissen,’ achter de Moerdijk verder gaan vissen, om te zien wat er achter de Dijk van een Bhengel blijft hangen. Wat een Visserslatijn van verdriet! De Neuro-pesche U-nie t!

Dat wordt oorlog, en 2 0 0 Mil joen gaat de lucht in! Er blijft dus Netto- niks over! Alleen die Staats- en – Straatsloterij van een Smilende Vis blijft in de Reclamespots nog over! Valentines day als Lover !

Verder is er geen Bal aan! Oh sorry, dat Vuurwerkkabaal heeft dus niks geholpen! Maar begreep uit de Gouden Greep, dat De Boys eindelijk weer het spel en overspel van voor de Winterstop hadden gespeeld.

En de Grootste Familie van Néé-der-land-de eindelijk in de Rechts zaal, om alle Im-Pulsen van die Zaad-slurf D N-atief te van-onderen erkennen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>