A C T U A L I T Y – Ik bestaat niet langer bij G L

A C T U A L I T Y – Ik bestaat niet langer bij G L , nou dan weet je het wel ! Dictatuur van Het G L- Geweten!! Niet vergeten!!

Yo- Ram van Kalaveren -staat veel chiquer-..,gaat zich Laveren aan de Mislam en de Pa Pa ve r e n ! En de Here-en genhere-boer, gooit een klavertje vier, en geen bier bij de volgende ronde! Iederéén viel van zijn geloof! En dat is een Dood-zonde. Maar ik weet wel waarom! Dit wordt zo slim gespeeld, voordat je een oor-deelt velt! Want dan heb je een probleem met een Vin-g-cent, want Ving-cent is op z’n minst 20 cent waard! Want die naai je géén Oor aan !

Het zijn allemaal Dubbel-spionnen, die hélulmaal niet van hun geloof zijn gevallen! De Rijks voorstoorlichtings –dienst heeft namens ‘Ins shala la la la de Meiden groep zonder naam, en van-ondertiettelinks zich Groen en Geel Hesjes-lesjes, van de Bedweters geleerd!

Ofwel de tijd van de Dubbelspionnen is terug !

Kwam gister mijn Buurvrouw tot Man gevegeteerd tegen, en zei: nee ik is weg net zoals Eye Emsterdamned weg is! Alleen wij zijn niet meer zo weg , heb ik begrepen! Zelfs vèr-fente Géé- Ellers haken af.. Want ik laat zich niet delen door een gedictatorede Dictatuur!

Wat krijgen we noa? In U A E 135.000 People are welcoming Pope Francis ..Friendis? Another 1 5 0. 0 0 0 Around the Stadium of Tabu Dhabi !

Ben benieuwd wanneer G ee O h D ie overdoodes zich laat bekeren? En de tekst: “Laat de kindertjes zonder M I S-Bruik- tot mij komen!”

P S : En voor de Mee-kijker ik laat mij niet klein krijgen! Dood zwijgen is het enig oprechte Antwoord!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>