A C T U A L I T Y – Excuus voor technische vertraging

De Zaad-dòm-oren van ‘Spèr-ma de détails’ doet mij denken aan Frans-Hals-zaak van de Zaadbank, waarvan de Diérècteur in één Im-puls achter het net viste!

Terwijl ze wisten dat in het D N A Profiel van die Data-bank, D N A zich niet vergisten! En vandaag doet de Rechter-zijde van het overlijden er niet toe, ook al woonje in Tim-boek! De Sper-ma-de-détails maar de Sperma-banken zitten met al die Inteelt op Zwart – Zaad!!

R T L had weer eens een Rèl-de-Rèl met de Yad-vo-catuur van Peter R-èl de Freeze, en verleeze dat niet uit het oog, de Bèf-kont als Spiegeloog!

Tsjonge jonge wat een Juridisch-getouwtrek! Geef mijn Fickie maar aan Pors she! Kunnen we die P- R-de Freeze niet G V Démentileren, op een afgelegen Heuvel-kneuvel! Ik heb ‘m de knop omgedraaid!

Verder nog nieuws buiten R T L om? Ja haDe Puls-vissers vissen achter het net niet..

De Smiths van de ‘A I R ‘ Frans, de Smids hou je bij je leest! Je leest toch wel dat geheel K L M achter je staat? ! : “K L M T Ò P- M À N”

D I S S C R E A M I N A Z I E Shut down e n d S H U T U P

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>