A C T U A L I T Y – Een K I N D v d rekening,kan de afwas doen..

Goeden Morgen : Een Kind kan de was doen!

Omdat de K I D S zich verschoond voelen, om verantwoording te nemen, van door anderen veroorzaakte Milieu-schade!

Je kon gister wel zien dat het Kids van de ‘hoger-opgeleide-jaren zestig Aúders waren!’ Dus als er al onderzoek wordt gedaan naar de Milieu-mist-dadigers, komen ze ‘Hallo E U R E K A !’, bij respectievelijk hun pappa en mamma uit !

En uit-gerekend van daag is het vijftig jaar geleden dat Pippi Strümph-Hose begon! En je moet Kindere van die leeftijd geen Nylon-kous geven, want dan breng je ze op kinderlijk één-foutdige Gruwlijke spelletjes!

Kousen en causale-verband, moet je je niet aan óp-hangen! Alhoewel ik er ook niet mee weg liep!! Je moet maar zeggen dat zij de ‘Kind van de rekening werden’, en waren..

En om een ezels-bruggetje te gebruiken, Amsterdam is één-brug te ver! Ja, en die Burgemeester is ook één,neehee,een à twee à drie Bruggen te ver!

Volgens interne Mémo’s zouden ze achter de schermen van de Vèr raads-vergadering al met haar –opvolger beest – tig zijn! Omdat de huidige Burgemeesteres er de zweep en de knoet -van de wallen onder haar ogen- niet krijgt !

Omdat de Brugsteeg ook al net zoals haar beleid op instorten staat! Nee hee, Groen Links of vèr-réchts-om staat op instorten! Dus komt er een aúderwetse collectebus om voor die Bruggenbouwster geld voor de nieuwe ver-kades te storten!

Een ‘Verkade-koekie van eigghìùh deeg-lijkheid’. Terwijl De Letters van Aai jaai jaaai jaaai, M-sterdam staan weg te kwijnen, schreeuwen ook steeds meer Groen-linksers : F H á há há weg er mee! Zo snel wie möglich verdwijnen..

En dat heb je met mensen- léés Poliniettici M/V die het zo goed weten die vallen als erste door de mand! evenMind-Blind-Fuck verraad-plegen om haar te laten verdwijnen !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>