A C T U A L I T Y – E nd The W A T E R K E E T

John D E A N- Bladzijde om-slaan?

COHN C O H E N , die ik niet ken..

Maar wel Cohn-bendit, voor wie geen

Franszes eh, Francait spreekt, die wicked

en Weight, wait a minute, waar is the Spirit

gebleven? En weight a minute, He’s not Guilty or
Innocent, until S- 5 proven I N S A N E ! Go Kaine and
Gokaïn end Able, ‘Snuif is in,’ als Parable! De Overkwets-ende ‘Trap-na’En ik kijk liever naar Leediekant Ga Ga! Hoe lang moet ik dat nog onder je neus wrijven? ! Ja?
Wie had gedacht dat ik nog eens John Dien gister in het Hong kong gres zou zien zitten .

Ik zag ook de Beste lawer van Oh Jéé Simpson achter Kohn uitspreken ‘Co- hen, zitten ! Dus wederom een Top team.. En bij de Rape- spreek uit Reep poepblikleinen Zat the Holy Mozes – sprit er erg goed !

in ! En op hetr zelfde almost Spinnacle hour of The Troes and nozzing then de troes trok niet Trumpie Dumpie the Stekker er uit, maar die Voor-uitsmijter met tekort haar, alsof zij Offerblok aan gelijkenissen onmiddellijk toe sloeg- over toe en room sla als service zullen we het maar niet hebben..

En dat ik dit allemaal nog na Watergate mag mee maken? Terwijl je toch na 36 jaar dacht dat dat nooit te even naaie –eh sorry evenaren zou zijn! Je moet wel heel stupid en dom zijn, om te denken dat je van Waterkeet geen last zal hebben..
Maar het erge is dat The Smoking Gun je dat niet veranderen? Ja hoor, en de ‘Senaat majority’ gaat ook het ge-, en verweer aan banden leggen!

En , wat dat betreft, kunnen de Fransen als je in de Spieghle kijkt hun eig ghú reet likken , laat staan een French Kiss zingen.. En namens Gay E l Lèm waren ze op de Beurs te Ad-rem! Als je denkt een een Hollanddaise te kunnen Peopelen.. dan wordt je niet alleen ee oor aan-genaaid, maar dan voel je die ook!
Want Aan-délen is voor Fransen Vivre la Rape-poepbliek te Or-Dean nair!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>