Dat gebeurd dus aan de lopende Ssand, dat er voor één-cent een over-en tovername wordt gedaan die 1 6 0 Millioen op levert! Nou daar lik je je tanden toch wel bij af.Alleen ver-stand-artsen komen daar mee over de Brug, die ook onbetaalbar is en was geworden.

En het afrijden kost ook het ongelooflijke bedrag van tot aan vijf-duuzend Euro! Daar raak je naakt tuurlijk zo overstuur van,dat ja daar door nooit slaagd !

Wie ook nooit slaagd , maar alleen maar vertraagd,end does it her-en ‘May Waye- M A Y D A Y M A Y D AY valt over the ‘Black-Stop’ tot hier en niet further! Ik zou als ik ‘hair was’ Sister Theresa inschakelen.Want in Brussel zijn ze naakt tuurlijk allanger dan op haar uitgekeken! Want er zijn naakt tuurlijk grenzen en border-liners om te overschreiden!
Britten en anderen van-onderdanigen moeten over twee-en-een halve jaar of Dág Dág het land uit, Als er geen Brexit komt. En dat ‘blamen ze dus the Dutch end the Klutsch. Ik geloof dat May bij haarzelf moet zijn, en niet zoveel onderwhandelingen moet verplegen! Wie wilde er –uit? Juist ja, En om de Dutch etc. in the shoes te schuiven, en te roepen dat je a-sociaal bezig bent…Als je je eigen land-genoten in de steek laat en alleen maar The Back-stop hou je back ziet.. Ja,,, laat maar!
B R E X I T : “Het grootste Drama is dat wij Dutch the schuld krijgen, dat over twee-en-een half jaar de boosdoeners worden, als The Brits het land uit moeten!En je achter-bàng in de steek laat!

And The O S C A R goes toe..Nou niet naar I did it May day.. Knap als je naar 1 7 Years nog zo stralend in de belanghangstelling staat ! Zie ik May – Day nog niet doen
! She’s Repeating herselfie, e n d niet voor Herhaling – repeateble fatbaar!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>